Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   mk-Nieuws

Nieuwsoverzicht
Flitsberichten
terug

Voortgang innovatieproces

maart 2012 | Het eerste kwartaal van Uitgeverij van de Toekomst is voor veel deelnemende bedrijven een periode geweest van aftasten van onderwerpen en samenwerking. Een tiental deelnemende bedrijven is al aardig op stoom geraakt en bereikt in kleinere coalities (van twee en drie deelnemers) de eerste resultaten. De overige deelnemers beginnen hun innovatieroute helder voor ogen te zien en geven hun prioriteit aan een enkel onderwerp.

De samenstelling van projectgroepen heeft zich dynamisch ontwikkeld binnen de vijf innovatiethema's: Crossmediale content, Online en mobiele applicaties, Social Media Publishing, Uitgeefprocessen en redactionele workflow en CRM Profiling. Sommige deelnemers konden al snel concreet worden. Anderen zijn gebleven bij een verkenning en geswitched naar andere groepen of thema’s. Er zijn ook groepen samengegaan tot één grote coalitie. Het resultaat hiervan is dat er vanaf dit moment in het innovatieprogramma in zijn algemeenheid collectief de diepte in gegaan wordt. 

De periode tot juni gaat gepaard met het concretiseren van projecten met de deelnemende bedrijven. Om dit proces te ondersteunen organiseert het programmamanagement van GEA een uitgebreide serie workshops en expertsessies die aansluiten bij meerdere thema's, zoals "Visieontwikkeling en scenarioplanning" van André Knol. Vanaf juni wordt de inspanning uit deze periode omgezet naar concrete realisatie van innovatieve producten, diensten en processen. 
 
reageer 1 reacties
 
 
 

Er zit nog wel een klein foutje in..Manversie: Voelt de jnogen zich onder druk van de publieke opinie gedwongen om op een date met het meisje te gaan, dan verschijnt zij uit de deur naar het balkon.Vrouwversie: Voelt het meisje zich onder druk van de publieke opinie gedwongen om op een date met de jnogen te gaan, dan verschijnt hij uit de deur naar het balkon.Volgens mij staan de hij en zij in het laatste stukje precies andersom dan de bedoeling was.
oCPYipBHzJjQkIaNgek  rJSaNxtEFfsIsi 08-09-2012 05:24:51

terug
       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.