Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   mk-Nieuws

Nieuwsoverzicht
Flitsberichten
terug

26 september pitchmiddag UvdT2

26 september Pitchmiddag UvdT2

Woensdag 26 september
 vindt er een grote Uitgeverij van de Toekomst pitchbijeenkomst plaats voor alle deelnemers aan Uitgeverij van de Toekomst 2. Het middagprogramma gaat van start om 12:30 en zal rond 18:30 afgerond zijn. Alle deelnemende bedrijven zijn goed vertegenwoordigd. In totaal zijn we met circa 80 bezoekers bij elkaar.

De middag wordt georganiseerd door GEA en Stichting Informatie Media Innovatie om de deelnemende uitgeverijen kennis te laten maken met de kennis- en informatiesessies en workshops die in de tweede fase van het UvdT-programma plaatsvinden. Via deze programma’s kunnen de deelnemende bedrijven kennis vergaren in het kader van de innovatieprojecten. Diverse kennispartners en experts, verbonden aan Uitgeverij van de Toekomst, zullen in verschillende rondes een korte presentatie geven van hun toegevoegde waarde aan het innovatieprogramma. Daarbij wisselen zij elkaar in rap tempo af. Daarnaast wordt ook aan de deelnemers gevraagd zichzelf of hun innovatiebehoefte en/of -plannen kort te presenteren.

Leveranciers krijgen daarnaast de gelegenheid om op het UvdT marktplein hun specifieke expertise, producten of diensten aan de man te brengen. Het staat de uitgeverijen uiteraard vrij in te gaan op de aanbiedingen.

Een overzicht van de toeleveranciers die zich hebben gepresenteerd aan de eerste UvdT groep zullen ook voor UvdT2 worden uitgenodigd deel te nemen. Een overzicht vindt u hier.

 
reageer 0 reacties
 
 
 

terug
       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.