Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   mk-Nieuws

Nieuwsoverzicht
Flitsberichten
terug

Collectief innovatieprogramma ‘Uitgeverij van de toekomst’ van start

31 augustus 2011

Maar liefst 35 uitgeverijen en mediabedrijven gaan de komende twee jaar ruim € 2 miljoen investeren in collectief innoveren. Het uitdagende innovatieprogramma brengt de deelnemende bedrijven niet alleen nieuwe inzichten, scenario’s en samenwerkingsvormen, maar zal ook leiden tot de ontwikkeling van nieuwe uitingsvormen, cross mediale concepten en concrete nieuwe producten en diensten. 

Behalve productinnovatie zal ook het uitgeefproces zelf veel aandacht krijgen. Hoe bereid je de organisatie voor op een cross mediale manier van werken en publiceren? De 35 deelnemende uitgeverijen delen hun kennis en stimuleren elkaar. Gezamenlijk ontwikkelen zij oplossingen voor de uitgeverij van de toekomst.

De organisatie van de ‘Uitgeverij van de toekomst’ is in handen van GEA consultancy, senior organisatieadviseur André Knol (initiatiefnemer en programmamanagement) en Stichting Informatie Media Innovatie (penvoerder), onder directie van Wim Verbei.

De doorlooptijd van het project is één tot twee jaar t/m medio 2013. Het innovatieprogramma wordt met ruim € 1 miljoen ondersteund door een innovatiesubsidie (IPC) van Agentschap NL van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

Oktober 2011 gaat het innovatieprogramma ‘Uitgeverij van de toekomst’ van start met 35 uitgeverijen van dagbladen en nieuwsmedia, publiekstijdschriften, vak- en wetenschap-uitgaven, educatieve informatie en boeken, alsmede met ‘branchevreemde partijen’ die bijvoorbeeld zijn gericht op augmented reality, gaming en media-exploitatie.

 
reageer 1 reacties
 
 
 

zegt:Foeksia de meiihnks (2010) Movie Foeksia de meiihnks is a Family Movie of 2010 made in Netherlands. Director: Johan NijenhuisCast: Marcel Hensema, Annet Malherbe, Porgy Franssen, Rachelle Verdel, Lorenso van Sligtenhorst
PJFxeQDOiS  hzuhlZnqabh 17-06-2012 13:22:29

terug
       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.