Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen

Doelstelling

Doel van het project ‘De Uitgeverij van de Toekomst’ is het realiseren van een innovatieprogramma, gericht op uitgeverijen en verwante bedrijven.
Het programma is speciaal ontwikkeld voor uitgeverijen van dagbladen en nieuwsmedia, publiekstijdschriften, vak- en wetenschapbladen, educatieve informatie en boeken, alsmede voor ‘branchevreemde partijen’ die bijvoorbeeld zijn gericht op augmented reality, gaming en media-exploitatie.

Het uitdagende innovatieprogramma brengt de deelnemende bedrijven nieuwe inzichten, scenario’s en samenwerkingsvormen. Ook zal het leiden tot de ontwikkeling van nieuwe uitingsvormen, cross mediale concepten en concrete nieuwe producten en diensten.
Behalve productinnovatie krijgt ook de innovatie van het uitgeefproces zelf veel aandacht. Hoe bereid je de organisatie voor op een cross mediale manier van werken en publiceren?

De in totaal 36 deelnemende uitgeverijen, verdeeld over twee groepen, delen hun kennis en stimuleren elkaar. Gezamenlijk ontwikkelen zij oplossingen voor de uitgeverij van de toekomst.
       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.