Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen

Kennispartners

Voor de realisatie van ‘De Uitgeverij van de Toekomst’ is een groot en betrokken netwerk van partners ingeschakeld als kennisleverancier, research instituut en/of technologiepartner.

Hogeschool van Amsterdam
De opleidingen Media, Informatie en Communicatie (MIC), afstudeerrichtingen Media, Marketing, Publishing (MMP), Nieuws en Media (NM) en Redactie en Mediaproductie (RMP) en het Lectoraat CrossMedia gaan zich voornamelijk bezig houden met research en bijdragen leveren aan concepten, het ontwikkelen van dummies en procesbeschrijvingen.

Universiteit van Amsterdam
De opleiding Informatica en Game Development gaat zich vooral richten op research, het ontwikkelen van concepten en CMS/CRM/DAM systemen, dummies, procesbeschrijvingen, voorbereiding en ondersteuning van het projectmanagement.

Vrije Universiteit Amsterdam
De Vrije Universiteit is voornamelijk betrokken als kennisleverancier en research instituut op het gebied van co-innovation, optimalisatie van bedrijfsprocessen en inzet van nieuwe media.

Theologische Universiteit Kampen
De Theologische Universiteit Kampen is betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering voor een specifiek deelproject met een kleine coalitie van een aantal uitgeverijen.

Center for Advanced Media Research
CAMeRA heeft de rol van kennisleverancier, research instituut op het gebied van creativiteit en open innovation én is technologiepartner op het gebied van testen en validatie van usability van nieuwe media.

Amsterdam Centre for Service Innovation
AMSI is voornamelijk betrokken als kennisleverancier en research instituut op het gebied van innovatieprocessen en samenwerking.

Memori, Lessius Hogeschool Mechelen
Memori is een onderzoeks- en expertisecentrum aan de Lessius Hogeschool Mechelen, België. Memori realiseert praktijkgericht onderzoek en wetenschappelijke dienstverlening op het vlak van communicatie en marketing. Bijzondere aandacht is er voor de dimensies nieuwe media, sociale inclusie en participatie. Daarnaast is Memori in samenwerking met een groot aantal Vlaamse uitgeverijen gestart met een onderzoeksproject ‘Van e-reader naar e-reading’.

       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.