Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingenContactpersoon: Yuri Janson - yuri@bondis.nl
Website: www.bondis.nl 

Vérder in abonnementenmanagement & oplagemarketing
Met een brede range aan beheer- en marketingfaciliteiten behoort Abonnementenland tot de best geoutilleerde dienstverleners op zijn gebied. Die prominente positie danken wij puur en alleen aan onze ambitie: onze relaties vandaag al kunnen bieden, waaraan zij morgen en overmorgen behoefte hebben.

Anders dan de naam doet vermoeden, faciliteert Abonnementenland, met het gloednieuwe abonnementen managementsysteem Thor, meer dan alleen het beheer van abonnementen. Naast uitgebreide abonnementenbeheer faciliteiten bevat Thor een generieke webshop, die voor de opdrachtgevers snel online kan worden gebracht. Ook de eigen websites, webshops en crm systemen van opdrachtgevers kunnen eenvoudig op het modulair opgebouwde systeem van Thor worden aangesloten.
Gecombineerd met de uitgebreide en flexibele analysemogelijkheden, brengt Abonnementenland met Thor een doelgerichte database oplage- en marketingstrategie binnen handbereik van de ruim 170 klanten en hun meer dan 350 uitgeefproducten.

Maar we doen meer dan dat.
Abonnementenland biedt continuïteit, kostenefficiency, gemak en betrokkenheid. We leveren óók de creativiteit en innovaties die bijvoorbeeld aan de basis staan van hogere oplagecijfers. Het aardige is dat al onze extra’s op máát (als module) naast het regulier abonnementenmanagement toepasbaar zijn.

Niets moet, alles kan!

De Trompet 1739
1967 DB  Heemskerk
Tel: 0251 313939

www.bondis.nl 
www.bladenbox.nl
www.aboland.nl
www.vmbpress.nl
www.brynhild.nl
www.abi-automatisering.nl

       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.