Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen
Innovatieprojecten en cases UvdT3

E-commerce platform voor beleggers

Een dienstverlener op beleggingsgebied en een uitgever bundelden hun krachten en ontwikkelden een onafhankelijk crossmediaal kennis en e-commerce platform voor financi
ële producten en beleggingsfondsen.

IEX-Traders2

IEX Media heeft samen met DeGiro BV een platform ontwikkeld voor nieuwe financiële producten en beleggingsfondsen. Het eerste concept hiervan droeg de naam “Fondsmanager gezocht”, een door het collectief ontwikkeld spel dat gespeeld kon worden op de site van IEX, waarbij DeGiro de transacties en het beheer van de portefeuille verzorgde. Behalve het spel werd ook de koppeling van de sites van IEX en DeGiro tot stand gebracht. Na enkele maanden proefdraaien is de look and feel van de site, alsmede de naam veranderd, en wel in IEX Traders.

De site biedt de belegger nu dagelijks geactualiseerde rendementsoverzichten, columns van fondsmanagers, informatie over beleggingsbeleid, interactiviteit met de klant, en directe handelsmogelijkheden. Marktpositie en reputatie van zowel IEX Media als DeGiro zijn door het nieuwe platform verbeterd. De verdiensten voor DeGiro zitten in de verkoop van financiële producten en voor IEX Media in het aanbieden van een onafhankelijk platform.


Het project werd gerealiseerd door IEX Media en DeGiro B.V.

IEX Media (ook www.freemediagroup.nl) is uitgever van websites, nieuwsbrieven en magazines op het gebied van financiële en beleggingsinformatie.

DeGiro B.V. is een groothandel broker voor particuliere beleggers, en een online beleggingsplatform voor alle type beleggers.

terug 

Cross-mediaal platform voor architectuur

Twee vakuitgevers op het gebied van architectuur ontwikkelden gezamenlijk een crossmediaal platform en community voor architectuur en stedenbouw.

lees meer >>> 

Wat gaan we doen?

Om toeristen en bewoners in het gebied Castricum aan Zee t/m Callantsoog beter te kunnen informeren, ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal contentplatform voor de Noord-Hollandse kuststrook.

lees meer >>> 

Crossmediale publieksagenda 

Drie regionale uitgevers ontwikkelden gezamenlijk een webbased CRM/CMS systeem waarin evenementen, uitgaan en shoppen in de publieksagenda aan elkaar worden gekoppeld.

lees meer >>> 

Crowdsourcing platform voor verandermanagement

In een collectief innovatieproject ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal crowdsourcing platform voor verandermanagement, leiderschap en innovatie.

lees meer >>> 

Platform voor web-to-print POD

In een collectief innovatieproject werd een web-to-print en printing-on-demand oplossing voor educatief materiaal en (algemene) boeken tot stand gebracht.

lees meer >>> 

Online platform met marketingmogelijkheden

Een gezamenlijk begonnen innovatieproject voor de ontwikkeling van een crossmediaal platform en app voor IT en industrie, leidde uiteindelijk tot de oprichting van een nieuwe onderneming, HortiLeads.

lees meer >>> 

E-commerce platform voor regionale retail

In een gezamenlijk innovatieproject ontwikkelden drie ondernemingen een crossmediaal e-commerce en contentplatform voor lokale en regionale retail.

lees meer >>> 

E-learning en videoplatform

Twee ondernemingen ontwikkelden in collectief innovatieproject een cross-mediaal e-learning en videoplatform voor onderwijs en omroep.

lees meer >>> 

Platform en app voor MKB

Drie bedrijven ontwikkelden gezamenlijk een cross-mediaal platform en app voor zakelijke gebruikers en beslissers in MKB.

lees meer >>> 

Webplayer met e-commerce app

In een collectief innovatieproject ontwikkelde Rige Entertainment een app voor de ontsluiting van muziek- en radiogerelateerde mobiele content.

lees meer >>> 
       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.