Home
 
gebruikersnaam  
 
wachtwoord  
Gegevens onthouden
 
     

 
   OVER UVDT

Innovatieprojecten UvdT2
Doelstelling
Innovatiethema's
Deelnemers UvdT1
Deelnemers UvdT2
Deelnemers UvdT3
Innovatieprojecten UvdT1
Innovatieprojecten UvdT2
Innovatieprojecten UvdT3
Organisatie
Kennispartners
Leveranciers
Vragen en opmerkingen
Innovatieprojecten en cases UvdT3

E-commerce platform voor beleggers

Een dienstverlener op beleggingsgebied en een uitgever bundelden hun krachten en ontwikkelden een onafhankelijk crossmediaal kennis en e-commerce platform voor financiële producten en beleggingsfondsen.

lees meer >>> 

Cross-mediaal platform voor architectuur

Twee vakuitgevers op het gebied van architectuur ontwikkelden gezamenlijk een crossmediaal platform en community voor architectuur en stedenbouw.

lees meer >>> 

Wat gaan we doen?

Om toeristen en bewoners in het gebied Castricum aan Zee t/m Callantsoog beter te kunnen informeren, ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal contentplatform voor de Noord-Hollandse kuststrook.

Wat-gaan-we-doen2


In het innovatieproject werden een website en een gedrukte gids ontwikkeld die bewoners en bezoekers van het kustgebied informatie leveren over activiteiten die er te DOEN zijn in het gebied. De gids biedt ook praktische informatie, bijvoorbeeld over losloopgebieden voor honden, duinkaarten, verkrijgbaarheid van strandrolstoelen, etc. De website is uitgerust met enkele specifieke functionaliteiten. Zo kan de content ook in de Duitse taal worden weergegeven, er kan in gezocht worden op datum, soort activiteit (muziek, natuur, actief, e.d.), rolmodel (stel, familie, groep) en plaats. Daarnaast zijn er items – uiteraard ook doorzoekbaar – als Eten & Drinken, Overnachten en Winkelen.

De (eerste) DOEN gids werd in 2014 uitgegeven en verspreid in een oplage van 25.000 exemplaren. De siteis inmiddels operationeel, de bijbehorende app is in ontwikkeling.


Het project werd gerealiseerd door Studio Door en Het Communicatie Team.

Studio Door is een ontwerpbureau in Alkmaar dat voor diverse opdrachtgevers de creatieve communicatie verzorgt en de corporate identity van bedrijven visualiseert.

Het Communicatie Team is een klein, creatief bureau dat full support biedt op het gebied van corporate identity.

Studio Door en Het Communicatie Team hebben de VOF De Bladenmaaksters opgericht om het innovatieproject te realiseren.

terug 

Crossmediale publieksagenda 

Drie regionale uitgevers ontwikkelden gezamenlijk een webbased CRM/CMS systeem waarin evenementen, uitgaan en shoppen in de publieksagenda aan elkaar worden gekoppeld.

lees meer >>> 

Crowdsourcing platform voor verandermanagement

In een collectief innovatieproject ontwikkelden twee bedrijven een crossmediaal crowdsourcing platform voor verandermanagement, leiderschap en innovatie.

lees meer >>> 

Platform voor web-to-print POD

In een collectief innovatieproject werd een web-to-print en printing-on-demand oplossing voor educatief materiaal en (algemene) boeken tot stand gebracht.

lees meer >>> 

Online platform met marketingmogelijkheden

Een gezamenlijk begonnen innovatieproject voor de ontwikkeling van een crossmediaal platform en app voor IT en industrie, leidde uiteindelijk tot de oprichting van een nieuwe onderneming, HortiLeads.

lees meer >>> 

E-commerce platform voor regionale retail

In een gezamenlijk innovatieproject ontwikkelden drie ondernemingen een crossmediaal e-commerce en contentplatform voor lokale en regionale retail.

lees meer >>> 

E-learning en videoplatform

Twee ondernemingen ontwikkelden in collectief innovatieproject een cross-mediaal e-learning en videoplatform voor onderwijs en omroep.

lees meer >>> 

Platform en app voor MKB

Drie bedrijven ontwikkelden gezamenlijk een cross-mediaal platform en app voor zakelijke gebruikers en beslissers in MKB.

lees meer >>> 

Webplayer met e-commerce app

In een collectief innovatieproject ontwikkelde Rige Entertainment een app voor de ontsluiting van muziek- en radiogerelateerde mobiele content.

lees meer >>> 
       
 
 
Uitgeverij van de Toekomst | Stationsplein 28 | 1382 AD Weesp | T: 0294 - 41 09 19 | E: info@uvdt.nl | I: www.uvdt.nl


Disclaimer


© 2011, UVDT. All rights reserved.